Om mig


Jag heter Elisabet Jansson och bor i Eskilstuna. Jag väver och broderar, ibland för min försörjning men numera, sedan jag blev pensionär, ofta enbart för mitt eget nöje. När jag inte väver eller broderar så färgar jag textilier, läser om textilier, tittar på textilier, går på kurs om textilier eller håller kurs om textilier. På bloggen delar jag med mig av textila inslag i min tillvaro.

Tillsammans med tre kollegor driver jag Butik blickfånget i Rademachersmedjorna i Eskilstuna. Följ oss gärna på HÄR på Facebook och HÄR på Instagram för information om öppettider och annat.

På bloggen finns en liten butik, titta HÄR. Där säljer jag framför allt broderigarner som jag färgar. Ibland deltar jag i utställningar, mässor och andra evenemang.
HÄR finns aktuell information.


Följ mig gärna på Instagram, @textilainslag.
Kontakt: elisabet.textilainslag@telia.com
Textila inslag är namnet på mitt företag. Verksamheten är momsregistrerad och godkänd för F-skatt.

(Stella Lenander Dalqvist har tagit porträttfotot)

Karamell 2

.

47-16-februari

3 tankar på “Om mig

  1. Elisabet Inläggets författare

    Tack för hälsningar från Australien och tack för dina vänliga ord. På Vävspolen ser jag ju dina fina vävar. Visst är det fint att ha intresse för textil, särskilt nu. Det blir aldrig tråkigt och det finns alltid mer att lära.

    Gilla

    Svara
  2. Elisabet Inläggets författare

    Roligt att du är intresserad av att gå på kurs! Information om nästa års kurser kommer på bloggen så fort något är bestämt. /Elisabet

    Gilla

    Svara

Lämna en kommentar