Om mig


Jag heter Elisabet Jansson och bor i Eskilstuna. Jag väver och broderar, ibland för min försörjning men numera, sedan jag blev pensionär, ofta enbart för mitt eget nöje. När jag inte väver eller broderar så färgar jag textilier, läser om textilier, tittar på textilier, går på kurs om textilier eller håller kurs om textilier. På bloggen delar jag med mig av textila inslag i min tillvaro.

På bloggen finns en liten butik, titta HÄR. Där säljer jag framför allt broderigarner som jag färgar. Broderade kuddar, handvävda halsdukar och annat lägger jag ibland ut till försäljning på bloggen och/eller på Instagram. Ibland deltar jag i utställningar, mässor och andra evenemang. HÄR finns aktuell information.

Följ mig gärna på Instagram, @textilainslag.
Kontakt: elisabet.textilainslag@telia.com
Textila inslag är namnet på mitt företag. Verksamheten är momsregistrerad och godkänd för F-skatt.

Karamell 2

.

47-16-februari

8 tankar på “Om mig

 1. Hanne G.

  Hallo, vor kurzem habe ich Ihren schönen Blog entdeckt und schon Stunden damit verbracht, ihre wunderbaren Arbeiten zu bewundern.
  Herzliche Grüße aus Deutschland.

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. Simone Widmer

  Elisabet, jag blir alltid så inspirerat av din Blog och kollar här och där alla artikler. Härligt, allt du gör. Roligt att se nån som också håller på med alla möjliga textilier. Det gör jag också. Speciellt genom dem här ovanliga tider är det skönt att hålla på med Textil. Hälsningar från Australien, Simone

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Tack för hälsningar från Australien och tack för dina vänliga ord. På Vävspolen ser jag ju dina fina vävar. Visst är det fint att ha intresse för textil, särskilt nu. Det blir aldrig tråkigt och det finns alltid mer att lära.

   Gilla

   Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Roligt att du är intresserad av att gå på kurs! Information om nästa års kurser kommer på bloggen så fort något är bestämt. /Elisabet

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s