Repar upp

Nu har jag bestämt mig. Jag repar upp. Den nästan färdiga stickningen har legat i en korg i ett och ett halvt år, sedan januari 2020. Emellanåt har jag provat koftan och varje gång konstaterat att den aldrig kommer att bli en favorit. Rundstickade ok känns sällan bekväma på min kropp. Det är bättre att garnet får bli något annat.

Nu ska jag sitta en stund till och nysta i skuggan på balkongen. Garnet ska sedan härvlas och sköljas så att lockarna försvinner och därefter får vi se vad som händer. Kanske blir det en tröja eller kofta i en annan modell. Eller kanske hamnar garnet i vävstolen.

HÄR finns tidigare blogginlägg om koftan.

9 tankar på “Repar upp

 1. Agneta Croneld

  Jag tycker du tog rätt beslut! Rätt vad det är kommer du på vad du ska ha garnet till. Jag kan absolut inte ha den färgen eller gult nära ansiktet eftersom jag ser sjuk ut. Okej, kanske inbillning, men det räcker ;)
  Agneta

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Och jag ser sjuk ut av rött! Grönt är den färg ögonen far efter när jag kommer in i en kläd-, tyg- eller garnaffär. Och grönt är den färg som det finns mest av i min garderob, från nästan gult till nästan blått.

   Gillad av 1 person

   Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Bättre att ha några garnnystan som det går att göra vad som helst med än att gå och snegla på en halvfärdig sak och vara missnöjd med sig själv.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s