Skåprensning – linnesjalar

Hjälp mig få mer plats i förrådet! Den här gången säljer jag ut sjalar vävda av lingarn. Sjalarna är tvättade men inte strukna. Jag gillar när de är lite skrynkliga, men den som föredrar slätt linne kan förstås stryka. Maila mig om du är intresserad, elisabet.textilainslag@telia.com.
UPPATERING: Sjalarna har hittat till nya ägare.

Sjalen på första bilden har jag vävt av blekt lingarn och färgat med indigo. Mått ca 28 x 175 cm, pris 350 kr inklusive frakt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är halsduk-gul.jpg

Tre gul/orangea finns det också och en blå/grön. Dom har jag har vävt av industrifärgat garn. Måtten är ca 36 x 175 cm. Priset är 250 kr inklusive frakt.

3 tankar på “Skåprensning – linnesjalar

 1. Agneta Croneld

  Hur stora skåp har du egentligen? Så mycket fint och trevligt som du tar fram ur dina gömmor och visar här! Hemma hos oss sväller korgar och lådor över av sjalar och mössor så jag besinnar mig lite. Skånes gula rapsfält och näktergalen hälsar till dig!

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Ett källarförråd med 15 flyttlådor material och varor, två garderober med tyg, ett antal korgar fyllda med garn, varor i ett par butiker. Egentligen är det ju inte jag som har allt detta, utan mitt företag, som jag så sakteliga håller på att avveckla nu när jag efter några år börjar förstå att njuta av pensionärslivet. Rapsen lyser här också, en cykeltur bort. Tidigt i morse väcktes jag av pilfinkens kvitter, en typisk stadsfågel som inte sjunger lika vackert som näktergalen.

   Gillad av 1 person

   Svara
   1. Agneta Croneld

    Haha, du är rolig! Jag fattar, mycket är det. Klart att du vill njuta av den fria tiden! Pilfinkar har vi här också och näktergalens sång är mer speciell än just vacker. Koltrasten är ett strå vackrare och den är rätt ivrig sångare så här års!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s