Färgat!


Nu har de fått färg, de fem halsdukarna som jag vävde förra veckan med en blandning av vita garner i ull och silke. HÄR visade jag hur de såg ut innan jag färgade. Inte var det lätt att välja kulörer, det finns ju oändligt många. För att underlätta och minska urvalet tittade jag igenom en massa färgprover från tiden då jag var noga med att dokumentera mitt arbete. Den här paletten valde jag att utgå ifrån.

Till slut blev det  blått, en ljusare rosa, en mörkare rosa samt två ganska ljusa gröna, en som går mot blått och en som går mot gult.

Jag fortsätter plocka med alla vita garner i olika kvalitéer i mitt förråd. Det blir nog fler halsdukar, men i någon annan bindning.

 

 

9 tankar på “Färgat!

 1. Ulrika Hjärpe

  Hej!
  Åh, vad jag gillar dina halsdukar! De här blev så vackra med sina små färgskiftningar och de tidigare rutiga är lika fina! Jag önskar jag hade din fantastiska energi och koncentrationsförmåga! Det är en gåva jag önskar att jag hade.
  Kramar från
  Ulrika Hjärpe.

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Tack för dina vänliga ord. Det finns många dagar när jag varken är kreativ, energisk eller speciellt koncentrerad, bara njuter av att vara en frisk och obokad pensionär.

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s