Skåprensning

Uppdatering: Alla reavaror är slut!

I en bortglömd låda i mitt varulager i förrådet hittade jag en hög med växtfärgade sidensjalar. Jag behöver rensa lite i lagret så här kommer ett supererbjudande. Halsdukarna har tidigare kostat 500 kr för de mindre och 750 kr för de större. Nu säljer jag ut dem för 100 kr respektive 150 kr. Storleken på de mindre är ca 35 x 125 cm och på de större 45 x 170 cm. De säljs osorterade, dvs det går inte att välja vilken man vill ha. Porto tillkommer. Erbjudandet gäller i en vecka, t o m 2019-12-17.

Är du intresserad? Skicka beställning via mail (inte som en kommentarer på bloggen) till elisabet.textilainslag@telia.com, uppge namn, adress, telefonnummer. Jag mailar en faktura och skickar beställningen när betalningen, Swish eller bankgiro, syns på mitt konto.

Jag hittade också några grytlappar virkade av cottolingarn. Tidigare pris 95 kr styck, nu 30 kr + porto. Det är svårt med färgåtergivning på bilder nu när det knappt finns dagsljus. Färgerna är lite dovare i verkligheten.

Det finns också några buntar med bitar av kläde, som passar utmärkt till yllebroderi. Tyget kan t ex bli små föremål som nåldynor och armband eller användas till applikationer på större broderier. Varje bunt kostar 50 kr plus porto och innehåller fem tygbitar i olika färger och lite olika storlekar. Den understa, största biten är ca 12 x 25 cm.

I butiken på bloggen har jag lagt in nålbrev, titta HÄR. Men där är det inte rea!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s