Jag går på kurs

Plötsligt fick jag lust att göra något extra roligt. Som tur var så fanns det plats kvar den här veckan på Carina Marklunds kurs i yllebroderi på Eskilstuna Folkhögskola, bara några minuters promenad hemifrån. I två dagar har vi hållit på nu. Vi resonerar om metoder, färger, former och stygn med Carina och med varandra. Några lägger snabbt stygn vid stygn, medan andra, dvs jag, är lite långsammare i tanke och handling. Men det är ju ingen brådska. Jag sitter där och syr tillsammans med de andra, har det bra, kopplar av och får nya impulser.

8 thoughts on “Jag går på kurs

 1. Ewa

  Visst är det roligt att få lära sig något nytt! Jag går också på broderikurs den här veckan, en kurs liknande din, fast med i kombination med el, på Skurups folkhögskola. Det känns lyxigt att under fem dagar helt kunna ägna sig åt broderi och få maten serverad på fasta tider. Kära nån vad man äter mycket på folkhögskolor! Min dotter bor i Eskilstuna, var faktiskt där och hälsade på förra veckan. Kanske man skulle kolla sommarkursutbudet där nästa år :).

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Broderi och el – vad spännande det låter! Jättebra sommarkurser på folkhögskolan här, men det finns inget internat. Fika ingår, men lunchen får man fixa själv så risken för viktökning är mindre. Kanske ses vi här nästa sommar!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s