Jag tränar

Jag tränar. Men inte på gymmet tvärs över gatan. Jag tränar på stygn och proportioner. Kanske blir det en kudde så småningom. Provbiten får nog bli en ficka på en tunika.

Jag passar på att svara på en fråga också. ”Hur organiserar du dina broderigarner?” Så här ser det ut. Ett trassel av ullgarner ligger inknölade i en plastpåse. Här samsas efsingar och restspolar från halsduksvävar med rester från när jag flätar 3 x 10 trådar till försäljning (titta HÄR). Det finns inget dåligt samvete och inga planer på att sortera eller organisera på annat sätt.  Jag trivs med lite oordning.

4 tankar om “Jag tränar

 1. Fröken Slöjd

  Härlig trådsamling och fint provbroderi. Det enda man kan reagerar på är att garnet borde vara värt en finare påse – kanske med broderi på. Men skippar man plasten blir påsen ogenomskinlig och då tappar den en del av sin funktion när det gäller att hitta rätt nyans.
  Hälsningar Fröken Slöjd

  Gilla

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Visst skulle det vara finare med en annan påse, men det är praktiskt att den är genomskinlig och den får vara kvar tills den går sönder. Jag har en annan påse på gång, en tygpåse, försöker undvika plast när det går.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s