Energikick

Häromkvällen hade jag en workshop i Örebro, en medlemsaktivitet för Örebro läns slöjdförening. Det handlade om att trycka och måla på tyg med textilfärg och använda enkla metoder som inte kräver någon avancerad utrustning. Tyget kan sedan till exempel bli en fin utgångspunkt för broderi, men tid för stygn fanns inte den här kvällen.

Det var så spännande att se allt som hände! Jag fick en riktig energikick och jag hoppas att deltagarna också gick hem med nya idéer till sitt eget skapande.

7 tankar på “Energikick

  1. agnetapensionar

    Du är en källa till inspiration! Jag är så sugen att brodera och köpte garn av DIG för, hrm, ett år sedan…ungefär. så mycket annat har kommit emellan. Men jag överger inte min längtan o rätt vad det är så är jag igång

    Gillad av 1 person

    Svara
    1. Elisabet Inläggets författare

      Känner igen det där, här finns både tyg och garn som ska bli nå’t nå’ngång när inget annat, viktigare, är i vägen.

      Gilla

      Svara
  2. Brittmari Zaunschirm

    Jo det var härliga timmar. Gick alldeles för fort bara! Alla som var med bidrog till att stämningen blev så kreativ, men speciellt Elisabets exempel och förevisningar gav ju mycket. Jag hade med en anteckningsbok och tänkte jag skulle dokumentera allt, både med anteckningar och bilder i mobilen. Inte hanns det med! Ville bara göra och göra!

    Gillad av 1 person

    Svara

Lämna en kommentar