De bästa

väv o hemslöjd

Vävmagasinet och Hemslöjd – nya nummer har kommit de senaste dagarna. I perioder har jag prenumererat på Embroidery, Handwoven, Selvedge och andra internationella textilmagasin. Efter ett tag blir tidningarna lite enahanda och jag avslutar prenumerationerna. Men Vävmagasinet och Hemslöjd tröttnar jag aldrig på. Båda har regelbundet levererats till min brevlåda i drygt 30 år och innehållet  blir bara bättre och bättre.

5 thoughts on “De bästa

 1. madeleneedlund

  Jag har slutat prenumerera på Hemslöjd, då jag kom på att jag inte längre (nästan) läser dem – allt sedan temanummer är det enda som gäller. Förr läste jag allt. Jag gillar inte att det bara är temanummer (men kul att det passar dig och andra).

  Gilla

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Jag var också lite besviken på temanumren. Men nu läser jag lite grann, låter tidningarna ligger framme, läser lite igen efter någon vecka, återkommer till ett tidigare nummer och varvar lite. Då blir det bra!

   Gilla

   Svara
 2. Fröken Slöjd

  Absolut de bästa!
  Alltid härligt när de kommer – så mycket det finns att lära sig.
  Väver gör jag knappt alls men Vävmagasinet vill jag inte vara utan.
  Hemslöjden var jag lite putt på när de bytte papper och bindning men nu tänker jag inte alls på det utan njuter som tidigare av varje nummer.

  Gilla

  Svara
 3. Laila

  Har bara vävmagasinet, var på väg att sluta med den för några år sedan då jag tyckte den började bli ”tråkig”. Så gjorde de om i den och efter det blir den bara bättre och bättre och med massor av intressanta artiklar 😊

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s