En om dan

enomdan 1En om dan i 84 dagar, det vill säga så gott som varje dag sedan årsskiftet har jag börjat dagen med att göra  ett litet collage. Ibland när jag har varit bortrest har jag missat, men då har det istället blivit ett par extra en annan dag.

Jag är inne på det tredje anteckningsblocket nu, 10 x 15 cm. Pappret i collagen kommer från månadsmagasin, reklambroschyrer och gamla fotoböcker från loppis. Det ska gå snabbt, jag får inte tänka för mycket. Och framförallt, det är helt utan krav. Det började med ränder. Med dem känner jag mig mest hemma.

enomdan 2

Men ganska snart övergav jag ränderna och det blev små bilder istället.

enomdan 4
Och nu blir det rutor.

enomdan 5

 

15 thoughts on “En om dan

   1. Anita Fors

    Va roligt att höra!
    Jag blev i min tur inspirerad av din idé att ta en skissbok i det lilla formatet, för att fylla en sida i taget. Jag ska se om jag hittar en själv. Ringbindningen verkar praktisk om man ska fylla varje ark med ett lager papper till.
    Anita

    Gilla

 1. livsglimtar

  Måste säga att jag blev både snopen och inspirerad, vad du kan rent av. Bara så där lite papper, bilder, sax, lim och en hjärna med extra allt i konsten att se ett uttryck som faktiskt fängslade mig.

  Gilla

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Du tillhör också mina inspiratörer, Jeanette. De här fyra är ju speciellt utvalda för att visas upp. Det finns ytterligare 80, varav de flesta inte kommer att möta andra ögon än mina.

   Gilla

   Svara
 2. Maria Ho

  Så läckra! Och en jättebra idé! Det där med nånting skapande varje dag har jag tänkt på många gånger, men av nån anledning får jag lite ångest av det… ;)

  Gilla

  Svara
  1. Elisabet Inläggets författare

   Jag har också tänkt många gånger tidigare och börjat till och med, men varit för ambitiös och slutat snabbt igen. Den här gången har jag valt ett litet format och många av collagen är definitivt inte värda att visa upp, bara lite snabbt hopklistrade pappersbitar.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s