En vecka i Skottland

hic 3

Här, hos Big Cat Textiles i byn Newburgh i Skottland, tillbringade jag förra veckan. Jag deltog i två kurser à tre intensiva, innehållsrika, kreativa  och underbara dagar, Windfall Cloth och Windfall Book, växtfärgningsexperiment på tyg respektive papper. Vi kom från Sverige, Danmark, Frankrike, Italien, Californien, Schweiz, Tyskland, Irland, England och Skottland för att under ledning av India Flint (från Australien) färga med de växter vi hittade på marken i parken snett över gatan. Det kommer mer så fort jag har gått igenom mina bilder!

Den väl utrustade kurslokalen ligger i en ombyggd gammal kyrka, en inspirerande och avslappnad miljö med gamla och nya textilier att titta på, böcker att bläddra i, en liten shop med ett urval av gamla och nya tyger, garner, sybehör. Och fantastiska luncher!

HÄR är Big Cat Textiles hemsida, HÄR är India Flints hemsida och HÄR är hennes blogg.

hic 1

hic 2

hic 7

hic 6

hic 4

hic 5

hic 8

hic 9

6 tankar på “En vecka i Skottland

 1. Susanna Lundbladh

  Oj vad roligt att du är hemma igen! Jag har längtat efter att du skulle berätta om detta på din fina blogg! Så spännande det blir att få se dina intryck från detta äventyr.

  Gilla

  Svara
 2. meta

  OH! du har varit på India Flints spännande färgnings workshops. Det verkar, av allt jag läst om henne, vara en alldeles fantastisk upplevelse att möta henne och hennes kunskap. Hoppas att det gav dig ny kunskap om infärgningskonsten.
  Man skulle kunna tro att du varit på fotokurs samtidigt! Jätte fina bilder du visar.
  Njutbart att titta på dem.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s