Inte många stygn

Inte många stygn har det blivit på sistone. De tre senaste veckorna har mest gått till renovering och uppfräschning hos Konsthantverkarna på Järntorgsgatan i Örebro, konsthantverkskooperativet där jag är medlem. Vi har klättrat, burit, putsat, fejat, spacklat, sågat och målat. Välbehövliga akustikplattor har kommit upp i taket i vårt vackra runda rum med 5 meter i takhöjd, där ljudet av röster tidigare ekade och gjorde det omöjligt att samtala. Den nya disken står i runda rummet och entrén är också flyttad dit. Vi har arbetat tillsammans intensivt under tidspress och nästan utan pengar, men satsat vår egen tid och kreativitet. Det har varit jobbiga men roliga veckor och nu känns det nästan lite tomt!

Peter Gustavsson spacklar taket 5 meter upp i luften.

I lördags var det invigning med massor av folk som bjöds på fika med macroner från grannen Reiduns Café.

Lite nytt konsthantverk har vi också. Alfapetsmycken från Elin Boklund (HÄR är hennes hemsida), smide från Örjan Holm (läs mer HÄR) samt hattar och hårsmycken från Lise Disley (Lises blogg finns HÄR).

Efter ett par dagars vila måste jag verkligen sätta fart nu med kuddarna till medlemsutställningen som har vernissage den 24 mars!

2 thoughts on “Inte många stygn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s